Ajan Kello -uinnit ja Speedo Cup

11.10.2018

Hyvinkään Uimaseuran uimarit olivat vahvasti edustettuna Ajan Kello –uintikisoissa Kouvolassa sekä Speedo Cup –kisoissa Espoossa 6.-7.10.2018. Seuraamme edusti kisoissa yhteensä 26 uimaria.

Uimarit jatkoivat vahvaa näyttöään molemmissa kisoissa ja uimareiden aktiivinen ja tehokas harjoittelu tuottaa hyvää tulosta, joka näkyy loistavina sijoituksina sekä henkilökohtaisten ennätysten ylittämisinä. Kaiken kaikkiaan kisoista saatiin kotiin tuomisina yhteensä viisi kultamitalia, kolme hopeamitalia ja viisi pronssimitalia. Uusia henkilökohtaisia ennätyksiä kisoissa saavutettiin yhteensä 59 lajissa.

Kisoissa uimarit näyttivät parastaan ja tunnelma kisoissa on korkealla. Tiimien valmentajat Svetlana, Jouni ja Henna kertovat kisojen sujuneen loistavasti hyvässä urheiluhengessä.

Uimarit jatkavat aktiivista harjoittelua syksyn kisakauden ollessa jo täydessä vauhdissa. Seuraavan kerran uimarit kisaavat lokakuun loppupuolella Lohjalla, Tuusulassa sekä Riihimäellä.