Aikuistoiminta

Aikuisten ryhmät

Mastersuinti

Mastersuinti on tarkoitettu uintilajien perustekniikan hallitseville aikuisuimareille, jotka haluavat kohentaa ryhmässä kuntoa, uintitekniikkaa ja saada vaihtelua muuhun harjoitteluun.

Tarjolla  hauska ja monipuolinen kilpa- uintiharrastus aikuisille, joka soveltuu mainiosti eri ikäisille. Kilpailuissa sarjat vaihtuvat viiden vuoden välein, alkaen 25-vuotiaista. Yläikärajaa ei ole.

Suomessa järjestetään kolmet avoimet kansainväliset "SM-tason" kilpailut vuodessa: maalis-huhtikuussa uidaan 25 metrin radalla, loka-marraskuussa 50 metrin radalla ja tammi-helmikuussa uidaan Viriilit Vinstat 25 m radalla.

Kilpailuihin osallistujilla tulee olla 14 vrk ennen kisaa lunastettu kilpailulisenssi. Mastersuinnissa kisataan myös jopa EM- ja MM-tasolla.

Lähde: Uimaliitto masterstoimikunta

Hyvinkään uimaseurassa on kaksi mastersryhmä:

• kilpailuihin treenava ja
  • harraste- kuntoryhmä (Helmikalat)

Tekniikkaryhmät

Aikuisten tekniikkakursseilla keskitytään kehittämään jo uimataitoisten uimareiden uintitekniikkaa.

Pääpaino tulee olemaan vapaauinnin uintiasennon, hengitystekniikan ja mm. itselle sopivan käsivedon ja potkutekniikan kehittämisessä, tavoitteena yhä pitkäkestoisempi sujuva ja vaivaton eteneminen vedessä.  Muita mahdollisesti mukaan otettavia aiheita ovat esim. allaskäännökset sekä rinta-, selkä, ja/tai perhosuinnin perustekniikka (näistä sovitaan ryhmän kesken kurssin edetessä).

Syksyllä 2018 aikuisten tekniikkaryhmiä järjestetään seuraavasti:

• la 8.30 - 9.30 (alkeet)
  • la 9.30 - 10.30 (jatko)

HUOM! Lue sopimusehdot!

Ilmoittaudu tästä!