Aikuisten tekniikkaryhmät

AIKUISTEN TEKNIIKKARYHMÄT

Aikuisten tekniikkaryhmä 1

Aikuisten tekniikkakurssilla keskitytään kehittämään jo uimataitoisten uimareiden uintitekniikkaa. Pääpaino tulee olemaan vapaauinnin uintiasennon, hengitystekniikan ja mm. itselle sopivan käsivedon ja potkutekniikan kehittämisessä, tavoitteena yhä pitkäkestoisempi sujuva ja vaivaton eteneminen vedessä.  Muita mahdollisesti mukaan otettavia aiheita ovat esim. allaskäännökset sekä rinta-, selkä, ja/tai perhosuinnin perustekniikka (näistä sovitaan ryhmän kesken kurssin edetessä).

Lauantaisin klo 8.30-9.30

Aikuisten tekniikkaryhmän 1 maksu on 185 €/kausi, joka sisältää seuran jäsenyyden, uimahallin sisäänpääsyn ja yhteensä 15 opetuskertaa yhden kauden aikana.

Aikuisten tekniikkaryhmä 2

Aikuisten tekniikkakurssi 2 keskitytään kehittämään jo uimataitoisten uimareiden uintitekniikkaa. Tavoitteena on, että tekniikkakurssi 2:lla mennään asioissa ykkösryhmää pidemmälle. Sopii erinomaisesti aikaisemman tekniikkakurssin käyneille.

Pääpaino tulee olemaan vapaauinnin uintiasennon, hengitystekniikan ja mm. itselle sopivan käsivedon ja potkutekniikan kehittämisessä, tavoitteena yhä pitkäkestoisempi sujuva ja vaivaton eteneminen vedessä. Muita mahdollisesti mukaan otettavia aiheita ovat esim. allaskäännökset sekä rinta-, selkä, ja/tai perhosuinnin perustekniikka (näistä sovitaan ryhmän kesken kurssin edetessä).

Lauantaisin klo 9.30-10.30

Aikuisten tekniikkaryhmän 2 maksu on 185 €/kausi, joka sisältää seuran jäsenyyden, uimahallin sisäänpääsyn ja yhteensä 15 opetuskertaa yhden kauden aikana.

Ohjaajat ovat kokeneita ja koulutettuja uimakouluohjaajia tai kilpavalmentajia, joukossamme on myös apuohjaajia jatkuvuuden takaamiseksi.

Aikuisten tekniikkaryhmissä altaalle tullaan omatoimisesti, ohjeistamme ryhmän uimalan toimintamalliin ennen kauden ensimmäistä harjoitusta.

Aikuisten tekniikkaryhmät 1 ja 2 pidetään uimakoulujen kalenterin mukaisestii. Kaikista muutoksista tiedotetaan erikseen ryhmälaisille ja lisäksi tältä sivulta löytyy aina tuorein tieto aikatauluista muutoksineen. Pidätämme oikeuden aikataulumuutoksiin, mutta niitä ei tule yhdelle kaudelle kovin montaan. Kokonaisharjoituskertoja on joka tapauksessa 12.

Ilmoittaudu tästä!