Meille töihin!

Hyvinkään Uimaseuran avoimet tehtävät!

Uimaopettajia sekä apuohjaajia

Oletko innokas, vastuuntuntoinen ja uusia haasteita etsivä nuori tai aikuisikään ehtinyt uinninohjauksesta kiinnostunut henkilö?

Hyvinkään Uimaseura järjestää uimakouluja elo-toukokuun välisenä
aikana lauantai- ja sunnuntaiaamuisin klo 8-10.30 sekä mahdollisesti myös parina arki-iltana.
Uimakouluja järjestetään alkeistasolta tekniikkaopetukseen saakka.

Kokemus uinnin opetuksesta ja uimaopettajan pätevyys luetaan eduksi uimaopettajan työssä. Uimaopettajaksi hakijan tulee olla täysi-ikäinen ja luonnollisesti uimataitoinen. Seura järjestää tarpeen mukaan myös koulutuksia ohjaajilleen.

Apuohjaajan työtä hakiessasi eduksi luetaan aiempi uinnin harrastus,
mutta se ei ole edellytys. Tärkeintä on aktiivisuus ja halu työskennellä lasten parissa. Apuohjaajan tulisi olla vähintään 14-vuotias.

Valittujen on toimitettava nähtäväksi lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote.

Oletko sinä hakemamme ohjaaja tulevalle kaudelle?
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 7.6.2019 osoitteella sari.herva@uimaseura.fi.
Lisätietoja tarvittaessa puhelimitse iltaisin puh. 050 500 3623.

-------------------------------------------------------------------------

Uimakouluihin avustavia henkilöitä!

Oletko innokas, vastuuntuntoinen ja lapsista pitävä nuori?

Hyvinkään Uimaseura järjestää uimakouluja elo-toukokuun välisenä

Uimakouluissa tarvitaan avustavia henkilöitä lasten saattamiseen allastiloihin ja muihin yleisiin tehtäviin. Avustajan tulee olla vastuuntuntoinen ja pystyä huolehtimaan pienistä uimakoululaisista. Avustaja luo uimakoululaisille turvallisuuden tunteen altaalle mennessä.

Avustajan tehtäviin kuuluu pääsääntöisesti nimenhuuto ennen uimakoulua, lasten saattaminen puku- ja suihkutilojen kautta altaalle ja altaalta takaisin huoltajien luo.

Oletko sinä hakemamme avustaja tulevalle kaudelle?
Lisätietoja tarvittaessa puhelimitse iltaisin puh. 050 500 3623.

Tervetuloa mukaan seuratoimintaan!