Seura

Hyvinkään Uimaseura on uinnin erikoisseura, joka on toiminut Hyvinkäällä jo vuodesta 1967. Seura tukee kaikella toiminnallaan uintiurheilun monipuolista harrastamista ja kehitystä kaupungissamme.

Toimintaan kuuluu uimakoulut, harrasteuinti, kilpauinti,  ja mastersuinti. Lisäksi tietysti ohjelmaan kuuluu koko joukko seuran yhteisiä tapahtumia, joissa pyritään kasvattamaan seuran yhteishenkeä ja pitämään hauskaa.

Seuran toiminta perustuu vapaaehtoistoimintaan ja tähtää pitkäaikaiseen lajin harrastamiseen. Toiminta tapahtuu harrastajien ehdoilla. Kullekin pyritään tarjoamaan harrastusmahdollisuus omalla tasolla ja mahdolisuus päästä omiin päämääriin. Lopputulos riippuu harrastajan omasta tahdosta.

Tule mukaan

Seuran toiminta perustuu aktiivisiin harrastajiin, jotka yhdessä pyörittävät seuraa ja siihen liittyvää toimintaa. Ilman heitä seura ei toimi.

Kaipaamme aktiivisia uusia vetäjiä uimaseuraan. Jos olet kiinnostunut valmentamaan alkeis-, jatko- tai tekniikkaryhmiä, ota yhteyttä. Mukaan pääsee myös tulemalla kaveriksi jo toimivaan ryhmään. Valmentajakaverina voi rauhassa kerätä kokemusta ja taitoja ryhmän vetäjältä.

Ole aloitekykyinen ja kerro uusista ideoistasi eteenpäin. Hyvinkään uimaseuralla on myös valmiudet kouluttaa tarvittessa jäseniään.

Jäsenmaksu ei koske:

• Seuran aktiiviuimareilta, koska jäsenyys sisältyy harjoitusten kausimaksuihin
  • Uimakoulujen ja tekniikkaryhmien lapsia ei tarvitse ilmoittaa jäseniksi

Jäseneksi voit ilmoittautua, vaikka sinulla ei olisi mahdollisuuksia osallistua seuran toimintaan sen enempää.

Tervetuloa joukkoon!