Uimakoulut ja kurssit

Uimakoulujemme opettajat ovat SUHin ja Suomen Uimaliiton kouluttamia uimaopettajia, lisäksi toiminnassa on mukana nuoria apuohjaajia toiminnan jatkuvuuden turvaamiseksi.

Hyvinkään Uimaseura ry tarjoaa uimakouluja kaikenikäisille lapsille.

Uimakouluissa pyritään antamaan lapsille perustaidot vedessä liikkumiseen. Lapselle on tärkeää oppia liikkumaan vedessä rohkeasti. Kun vesi on tullut tutuksi, lapsi voi keskittyä uusien asioiden oppimiseen. Lapsen taitojen karttuessa hän etenee tasoltaan vaativampaan ryhmään.

Tarjoamme lapsille opetusta seuraavissa ryhmissä:

• Alkeisuimakoulut
  • Jatkouimakoulut
  • Easy Swim -uimakoulut
  • Tekniikkauimakoulut

Lisätietoja uimakouluista löydät vasemmalta sivupalkista.

Uimakoulujemme opettajat ovat SUHin uimaopettajakoulutuksen käyneitä opettajia, lisäksi joukossamme on myös nuoria apuohjaajia jatkuvuuden takaamiseksi. Seuralla on myös koulutettua henkilökuntaa vauvauinteihin ja Easy Swim uimakouluryhmien ohjaamiseen. Osa ohjaajista toimii myös kilpauinnin valmentajina.

Ilmoittautuminen tapahtuu aina sähköisen ilmoittautumisen kautta.

Alla uimakoulujen uimarin kurssitarjonta. Tulevan kauden kalenteri päivitetään sivuille piakkoin. Kaikista muutoksista tiedotetaan erikseen ryhmälaisille ja lisäksi tältä sivulta löytyy aina tuorein tieto aikatauluista muutoksineen. Pidätämme oikeuden aikataulumuutoksiin, mutta niitä ei tule yhdelle kaudelle kovin montaan. Kokonaisharjoituskertoja on joka tapauksessa 15.

Jos tarvitset apua sopivan uimakoulun valinnassa tai sinulla on muuta kysyttävää, ota yhteyttä uimakoulut@uimaseura.fi