Uimakoulut ja kurssit

UIMAKOULUT keväällä 2018

Hyvinkään Uimaseura ry tarjoaa uimakouluja kaikenikäisille lapsille.

Uimakouluissa pyritään antamaan lapsille perustaidot vedessä liikkumiseen. Lapselle on tärkeää oppia liikkumaan vedessä rohkeasti. Kun vesi on tullut tutuksi, lapsi voi keskittyä uusien asioiden oppimiseen. Lapsen taitojen karttuessa hän etenee tasoltaan vaativampaan ryhmään.

Tarjoamme lapsille opetusta seuraavissa ryhmissä:

• Alkeisuimakoulut
  • Jatkouimakoulut
  • Easy Swim -uimakoulut
  • Tekniikkauimakoulut

Lisätietoja uimakouluista löydät vasemmalta sivupalkista.

Ohjaajat ovat kokeneita ja koulutettuja uimakouluohjaajia, joukossamme on myös nuoria apuohjaajia jatkuvuuden takaamiseksi. Uusimpana osa-alueena olemme kouluttaneet henkilökuntaa vauvauinteihin ja Easy Swim uimakouluryhmien ohjaamiseen. Osa ohjaajista toimii myös kilpauinnin valmentajina.

Ilmoittautuminen tapahtuu aina sähköisen ilmoittautumisen kautta.

Monissa uimakouluryhmissä tarvitsemme myös vanhempien apua lasten kuljettamiseen turvallisesti altaalle ja takaisin. Tähän tehtävään kutsumme erikseen sekä äitejä että isiä riittävän määrän. Kerromme lisää tästä tehtävästä, kun ilmoittautumiset saadaan ensin vauhtiin. Tehtävä rajoittuu oman lapsen uimakoulun aikatauluun, joten se ei sido vanhempia sitä enempää.

Alla uimakoulujen uimarin kurssitarjonta ja kauden kalenteri. Kaikista muutoksista tiedotetaan erikseen ryhmälaisille ja lisäksi tältä sivulta löytyy aina tuorein tieto aikatauluista muutoksineen. Pidätämme oikeuden aikataulumuutoksiin, mutta niitä ei tule yhdelle kaudelle kovin montaan. Kokonaisharjoituskertoja on joka tapauksessa 12.

Jos tarvitset apua sopivan uimakoulun valinnassa tai sinulla on muuta kysyttävää, ota yhteyttä uimakoulut@uimaseura.fi

KEVÄÄN UIMAKOULUJEN KALENTERI ALLA: