Easy Swim uimakoulut (3 - 8 v)

Easy Swim Survival

Keväällä 2019 Survival ryhmiä järjestetään seuraavasti:

• su 8.15 - 8.45

Survival-ryhmä on tarkoitettu 3 - 5 vuotialle lapsille ja opetus perustuu pienryhmissä varhaiseen oppimiseen syvässä altaassa, jossa käytetään henkilökohtaista kelluntapukua. Se takaa liikkumisen vapauden ja uskalluksen kokeilla uutta.

Opetuksessa keskitytään mm. opettamaan toimimaan äkillisesti veden vaaraan jouduttaessa. Kurssilla opetellaan erilaisia tekniikoita pelastautua vedestä ja kokeillaan myös uimista vaatteet päällä.

Tarjoamalla mielekästä sisältöä uimatunneilla innostamme ja haastaamme lapsia tutkimaan sekä oppimaan uutta. Rikas oppimisympäristö luo erinomaiset olosuhteet uuden oppimiselle. Harjoitukset ovat tehokkaasti organisoituja, jossa pyritään hyvään ilmapiiriin ja lapsien henkilökohtaiseen sitoutumiseen.

Easy Swim Advanced

Keväällä 2019 Advanced ryhmiä järjestetään seuraavasti:

• su 9:00 - 9.45

Advanced-uimakoulu on tarkoitettu yli 5-vuotiaille lapsille. Uimaopetus järjestetään syvässä altaassa oman henkilökohtaisen kelluntapuvun kanssa. Puku takaa liikkumisen vapauden ja antaa lapselle turvallisuuden tunteen ja sen kautta uskalluksen kokeilla uusia asioita.

Advanced -ryhmissä harjoitellaan erilaisia temppuja vedessä, hyppyjä sekä uintitekniikoita. Ryhmässä on maksimissan 10 lasta ja ryhmän uintiaika on 45min/uintikerta. Lapsen yksilöllisestä oppimistahdista riippuen Easy Swim Advanced kestää 40-60 uimakoulukertaa, jonka jälkeen lapsi suorittaa Easy Swim Diplomin.

Diplomiuinnissa lapsi ui yhteensä 225 metriä, josta 50 m vaatteet päällä. Diplomiuinnissa lapsi näyttää eri uintitekniikoiden osaamista, esteiden alitusta/ylitystä, pituus- ja syvyyssukellukset jne.

Katso tästä esittelyvideo: http://bit.ly/2kQfIyS

Kelluntapuku ei sisälly hintaan, niiden hankinnasta tiedotetaan erikseen ryhmään ilmoittautuneita.

HUOM! Katso ohje uimakoululaiselle! Lue myös sopimusehdot!

Ilmoittaudu tästä!