Tekniikkaryhmät (alkaen n. 7 v)

Tekniikkaryhmät

Tekniikkaryhmissä kehitetään eri uintilajien tekniikkaa monipuolisin harjoittein sekä pyritään vähitellen lisäämään uitavien matkojen pituutta, kehittäen näin uintikestävyyttä. Opetus tapahtuu uimahallin  25 m altaassa, pääsääntöisesti molemmilla ryhmillä on käytössään kaksi rataa. Lähtötasovaatimuksena ryhmiin on 25 metrin uintitaito vatsallaan ja selällään.

Tekniikkakoulussa syvennetään Terapia-altaassa ja alkeiskilpakoulussa opittuja taitoja. Painopistealueina ovat hengitys, vartalon asento ja vapaa-, rinta- ja selkäuinnin tekniikka. Harjoituksiin kuuluu myös perhosuinnin alkeiden opettelua. Tekniikkakoulun harjoitukset ovat kerran viikossa. Tavoitteena on kyetä uimaan sääntöjen mukaan 50vu ja 25su (50su) kauden päätteeksi järjestävissä seuran HyUS-Cup kilpailuissa. Tekniikkakoulusta siirrytään PreRolloihin, Rolloihin tai Harrasteryhmään.

Tekniikkaryhmien uimareille suositellaan osallistumista kauden koululaisuintikilpailuun ja Tekniikkakoulun uimarit pääsevät halutessaan osallistumaan seuran omiin cup-uinteihin.

Tekniikkaryhmissä opetusta annetaan kahdessa ryhmässä:

Alkeistekniikka

25 m altaaseen siirtyvät uimarit aloittavat aina alkeistekniikkaryhmässä.

Keväällä 2019 alkeistekniikkaryhmiä järjestetään seuraavasti:

• la 8.45 - 9.30
  • su 8.15 - 8.45 (tätä ryhmää suositellaan lapselle, joka siirtyy terapia-altaan ryhmistä)

Tekniikkakoulu

Uintitaitojen lisääntyessä siirrytään seuraavalle tasolle, eli Tekniikkakouluun. Tekniikkakoulun jälkeen on aika siirtyä kilpa- tai harrasteryhmiin.

Keväällä 2019 tekniikkakoulua järjestetään seuraavasti:

• la 9.30 - 10.30
  • su 8.45 - 9.30

HUOM! Katso ohje uimakoululaiselle! Lue myös sopimusehdot!

Ilmoittaudu tästä!