Yksityistunnit

Tarvitsetko apua uintitekniikkasi hiomiseen?

Tarvitseeko lapsesi tukea uinnin oppimiseen?

Hyvinkään Uimaseura tarjoaa yksityistunteja itsellesi tai lapsellesi.

Yksityistuntien sisältö räätälöidään tarpeittesi mukaan uinnin alkeisopetuksesta tekniikkaopastukseen.

Ohjaaja on vain sinua varten trehokkaat 30 minuuttia. Muutama yksityistunti voi jo tehdä ihmeitä!

Yksityistunteja järjestetään joko yhdelle tai maksimissaan kolmelle oppilaalle kerrallaan. Eli jos perheessäsi uinninopetusta tarvitsee useampi kerrallaan, pääsevät kaikki (max.3) yhtäaikaa tunnille.

Yksityistuntien hinnat:

1 oppilas 42 €

2 oppilasta 62 €

3 oppilasta 78 €

Oppitunti kestää kerrallaan 30 minuuttia.

Opettajana yksityistunneilla toimii koulutettu uimakouluopettaja. Opetus järjestetään 25 m altaassa, käytössä on koko rata, joten oppilaan taidoista riippuen voidaan hyödyntää eri syvyyksiä.

Yksityistunnit laskutetaan aina etukäteen ja kerrallaan voidaan laskuttaa 1-3 oppituntia kerrallaan.

Varaa yksityistunti joko puhelimitse tai sähköpostitse:

puh. 050 500 3623 (puhelut arkisin klo 16 jälkeen, tekstiviestillä tavoittaa koko päivän)

sähköposti: uimakoulut@uimaseura.fi (sähköpostia luetaan arkisin aamupäivän aikana)

Yksityistunteja järjestetään seuraavan kerran syyskaudella 2019!