HyUS 50 vuotta!

Hyvinkään Uimaseura 50 vuotta!

Hyvinkään Uimaseura ry perustettiin 27.11.1967. seuran ensimmäinen puheenjohtaja oli Taisto Ensio Teräs, ja hän jatkoi tehtävässään vuoteen 1973. Hänen kanssaan seuraa johti varapuheenjohtajana Leo Soukkio, sihteerinä toimi Ritva Leino ja Rahastonhoitajana Pertti Hyvönen. Seura on kasvanut ja kehittynyt näiden vuosien saatossa merkittäväksi uimaseuraksi.

Seuraa juhlistettiin 5.12.2017 Hotel Sveitsin upeassa uudistetussa salissa. Näin juhlavuoden kunniaksi Uimaliitto myönsi seuraavat huomionosoitukset:

Uimaliiton ansiomitali (korkein mahdollinen huomionosoitus)

- Kauko Käyhkö (erittäin pitkäaikaisista ansioista valmennuksessa)

- Arja Käyhkö (erittäin pitkäaikaisista ansioista seuratoiminnassa, erit. uimakouluissa)

Uimaliiton kultainen plaketti

- Tomi Bremer (Ansioista uimakoulujen kehittämisessä, luottamustehtävistä)

- Petri Häkkinen (Ansioista valmennuksessa ja luottamustehtävistä)

- Anja Luukko (Ansioista vuosikymmenien luottamustehtävistä ja vapaaehtoistoiminnasta)

Uimaliiton hopeinen plaketti

- Riikka Tuomi (Ansioista pitkäaikaisesta valmennuksesta)

- Svetlana Nyman (Ansioista pitkäaikaisesta ja menestyksekkäästä (pää)valmennuksesta)

Seura halusi itse myös muistaa omistautuneita vapaaehtoisiaan, joita olivat Niina Elomaa, Vesa Ollikainen, Veikko Ukkola, Ilkka Tuomi, Anita Nieminen sekä Seuraleijona-kiertopalkinnolla Katriina Maarasta.

Juhlissa saimme ihastella upeaa ja käsittämättömän taidokasta tankotanssia (Claudia Åvist ja Silja Sukanen), sekä kuunnella äärimmäisen kaunista musiikkia by HyUS Band (Johanna Hyvönen, Jenny Nieminen, Vlada Guljajeva ja Jelena Kabanova). Lisäksi kuultiin pientä läpileikkauskatsausta joihinkin Hyvinkään Uimaseuran menneisiin tapahtumiin ja henkilöihin.

Tästä on hyvä jatkaa tuleviin 50 vuoteen!