Muut uutiset

Hyvinkään uimaseuran esimerkillinen urheilija Nico Peltonen (2005) on valittu Suomen Uimaliiton Rollojoukkueeseen. Katso lisätietoja uutispalstalta!

Hyvinkään Uimaseura järjestää ROLLO 2017 MESTARUUSUINNIT yhdessä Suomen Uimaliiton ja Hyvinkään kaupungin kanssa

PDF-tiedostoRollo 2017 tiedote 16-001.pdf (427 kB)
PDF-tiedostoRollo_2017_HYVINK_v1.pdf (568 kB)
Stipdendeillä palkitut Erja Tiljander, Jenny Nieminen, Joonas Maaranen, Onni Äijälä, Akseli Maaranen, Lumi Luoma ja Anniina Ahonen
Hyvinkään Uimaseuran kilpauimareita

Hyvinkään Uimaseuran palkitsemistilaisuus 14.1.2017

Uimaseuran sponsorin TYR:n stipendillä palkittiin joukkuemenestyksestä HyUS Team 1 (Anniina Ahonen, Akseli Maaranen, Joonas Maaranen, Lumi Luoma). Henkilökohtaisista saavutuksista TYR -stipendillä palkittiin Onni Äijälä, Joonas Maaranen, Henrik Häkkinen ja Jenny Nieminen.

Lisäksi Hyvinkään Uimaseuran Seurastipendi jaettiin erityistunnustuksena hyvästä edistyksestä uinnissa, uimakavereiden hyvästä kohtelemisesta ja yleisestä tsemppaamisesta. Stipendit menivät Jenny Niemiselle, Erja Tiljanderille, Akseli Maaraselle, Ville Niemiselle, Oiva Koppelmäelle, sekä Ella Arvelalle ja Iisa Niiniselle.

Hyvinkään Uimaseuran kilpauimarit, joita on lähemmäs 100, ovat viime kaudella rikkoneet lukuisia omia ennätyksiä ja ylittäneet itsensä moneen kertaan. Lisäksi Uimakouluista on kasvamassa jatkuvalla tahdilla uusia, potentiaalisia kilpauimareita ja uinnin harrastajia. Uimaseura voi olla ylpeä kaikista uimareistaan!

Kuvat: Janne Ahonen

Joonas ja Onni Uimaliiton Rollojoukkueen leirille!

Hyvinkään Uimaseuran Joonas Maaranen ja Onni Äijälä on valittu Uimaliiton Rollojoukkueen leirille kevätkaudelle 2017. Onni on valittu leirille jo toistamiseen ja tällä kertaa valinta perustui NU:n Syysuinneissa 50 m vapaauinnissa saavutettuun omaan ennätykseen. Joonas valittiin Ikäkausimestaruuskisojen aluekisoissa tehdyn 100 m rintauinnin ajan perusteella. Onnin ja Joonaksen valmentaja Svetlana Nyman on supertyytyväinen poikien suorituksiin!
Suuret onnittelut uimareille ja valmennustiimille!